Hvedekorn 4-2015 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Joakim og Joachim læser op nu!

Vilandt og Aa. Sørensen, til Poesiforum på Nivaagaard,som Hvedekornsdigtere, men desværre (for mig) uden en Hvedekornsredaktør til stolt at præsentere dem, og hvis du er Superman eller står andetsteds på udstillingsstedet, kan du lige præcis nå at spæne hen og høre dem, og bagefter er der andre gode digtere, der skørt og ørt og mørt vil gøre sig hørt, se bare på linket HER! Af sted, Jor-El og co.!

skrevet den 17/11/12 del på: facebook// twitter// email//

2 kommentare til “Joakim og Joachim læser op nu!”

  1. Johannis says:

    Øh, det var vel på Nivaagaard – og den ene digter mødte slet ikke op – uden afbud…!

  2. Lars Bukdahl says:

    Rettet til Nivaagaard, desværre kan jeg ikke rette, at Joakim på sand digtervis tog fejl af dagene og troede at søndag var lørdag – han undskyld en fantasillion gange (og kan stensikker ses i LiteraturHaus næste torsdag til Hvedekorn-oplæsning) -

Kom med en kommentar

Forside Hvedekorn 4 2015: Sophia Kalkau Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys